Volksuniversiteit Naarden-Bussum

Bestellijst

Geen bestellingen

Talen

Talen
De Volksuniversiteit heeft dit voorjaar enkele nieuwe, praktische taalcursussen op diverse niveaus. Voor het vaststellen van je eigen niveau volgen wij het internationaal erkende ERK-systeem. Zie http://www.erk.nl.
Voor deze voorjaarscursussen wordt geen Open Dag gehouden. De richtlijnen van het RIVM volgen wij strikt op. Twee van onze cursussen zijn zelfs volledig digitaal en dus 100% Coronaproof.  Als je voorafgaand aan de cursus nog vragen hebt, dan kun je die mailen naar Volksuniversiteit@bibliotheekgooienmeer.nl. 
Binnenkort: Engels
English conversation (short) OLD 6 x op Wo. 07-04-2021 10:30 - 12:00

Hieronder vindt u ons cursusaanbod Frans.

De Volksuniversiteit het Gooi organiseert de cursus Frans-op-reis op donderdag van 19.00-20.30 uur in Laren. Deze korte cursus is uitermate geschikt als voorbereiding op uw vakantie, voor het voeren van eenvoudige praktische gesprekjes. Informatie over deze cursus kunt u vinden op de website van Volksuniversiteithetgooi.

Lees meer

Hier vindt U cursussen Italiaans voor Beginners, Gevorderden en ook Conversatielessen. Klik a.u.b. op ITALIAANS hierboven, of Lees Meer hieronder.

Lees meer

Hier vindt U cursussen Spaans voor Beginners, Gevorderden en ook Conversatielessen. Klik a.u.b. op SPAANS hierboven, of Lees Meer hieronder.

De Volksuniversiteit het Gooi organiseert de cursussen Spaans-op-reis  op donderdag 20.30-22.00 uur in Laren en de Opfriscursus Spaans-op-reis op dinsdag 19.00-20.30 uur in Laren. Deze korte cursussen zijn uitermate geschikt als voorbereiding op uw vakantie, voor het voeren van eenvoudige, praktische gesprekjes. Informatie over deze cursussen kunt u vinden op de website van de Volksuniversiteithetgooi.

Lees meer

 

 

Download Brochures
Compleet                          Muziek                          
    
Klik op de afbeelding om de betreffende brochure op te slaan op uw computer, tablet of telefoon.
 
Met dank aan onze Partners:
Daatzelaar: www.daatzelaar.biketotaal.nl
Gemeente Gooise Meren: https://gooisemeren.nl/
Gooi TV: https://www.gooitv.nl/
MTH Accountantshttps://www.mth.nl/vestigingen/bussum/
RABO Bankhttps://www.rabobank.nl/lokale-bank/gooi-en-vechtstreek/
SAS Analytics and Solutions: www.sas.com/nl
Spant!: https://www.spant.org/